Taristuga seotud tööd toovad uusi liikluspiiranguid

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ove Maidla

Taristuga seotud tööd toovad kolmapäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid, millega transpordiamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Harju maakonnas Kuusalu vallas Tallinna–Narva maanteel Kuusalus algavad tankla teedeehituslikud tööd. Töö piirkonnas kehtestatakse vajadusel kiiruspiirang kuni 70 km/h. Tööde tähtaeg on 19. detsember.

Soodevahe külas Tallinna–Lagedi teel Tallinna linna piiril toimub teekatte remont ja lisaraja ehitus. Kiirus on piiratud tööde ajal 50 km/h. Vahemikus kell 9.30–16 on üks sõidurada suletud või kitsendatud. Sõiduraja laius on 3,5 meetrit. Liiklust reguleerivad reguleerijad. Tööde tähtaeg on 31. mai.

Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Peetris toimuvad kell 9–16 muutuva teabega märkide paigaldustööd. Töötsoonis on kiirus piiratud ning üks sõidurada suletud.

Tartu maakonnas Tallinna–Tartu–Võru Luhamaa maanteel Tähtvere ja Ilmatsalu tee vahelisel lõigul kilomeetritel 175–179 ja Tartu–Tiksoja teel Tähtveres algavad geoloogilised uuringud. Töö on liikuva loomuga, töölõigus on üks sõidusuund suletud, kehtestatud kiiruspiirang ja liiklust reguleerivad reguleerijad. Tööd kestavad 11. novembri õhtuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles