Priit Toobal valiti Põhja-Sakala vallavolikogu etteotsa (3)

Margus  Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Priit Toobal.
Priit Toobal. Foto: Elmo Riig

Laupäeval toimunud Põhja-Sakala vallavolikogu istungil valiti volikogu esimeheks keskerakondlane Priit Toobal.

«Põhja-Sakala on minu kodu, olen siin sündinud ja kasvanud, tunnen siinseid inimesi ja paiku,» ütles Toobal. «Mul on ka varasemates ametites olnud võimalus oma kodukandi heaks tööd teha ning volikogu esimehena on selleks taas võimalus ja luban olla vallarahva teenistuses.»

Koalitsioonipartnerite vahel sõlmitud leping on tema sõnul ambitsioonikas ja sisutihe dokument, mille elluviimisel on volikogul ning selle esimehel suur roll. «Olen selleks tööks valmis,» kinnitas Priit Toobal.

«Volikogu esimees on kogu volikogu juht, mitte üksnes koalitsioonilepingule allakirjutanute volikogu esimees. Luban juhtimisel olla erapooletu, järgida seadusi, valla põhimäärust, volikogu töökorda ja häid tavasid,» märkis ta volikogu ees peetud kõnes. «Ei ole tähtis, kelle poolt ideed või ettepanekud esitatakse - kui see teeb head meie vallale ja meie inimestele, siis tuleb need ellu viia.»

Vallavolikogu aseesimeesteks valiti Mait Rand (EKRE) ning Kuldar Kipper valimisliidust Kogukonna Hääl.

Põhja-Sakala vallavanem valitakse järgmisel istungil, 18. novembril. Ühtlasi kinnitatakse siis vallavalitsus ning volikogu komisjonide esimehed ja koosseisud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles