Tallinna Vesi hoiatab ettevõtte töötajatena esinevate kelmide eest

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Veefilter.
Veefilter. Foto: Urmas Luik

Tallinna Vesi teatas, et nende ettevõtte töötajana esinev isik on püüdnud klientide koju siseneda veeproovi võtmise ja veefiltri müümise eesmärgiga.

Telefonikõne vahendusel uuritakse esmalt rahuolu vee kvaliteediga, misjärel pakutakse kodust tasuta veeanalüüsi. Pärast veeanalüüsi soovitatakse kliendil osta kalli hinnaga veefilter.

«Tegemist ei ole Tallinna Vee töötajaga. Koduse testiga ei ole võimalik teha analüüsi vee kvaliteedi vastavuse hindamiseks seaduses sätestatud näitajate osas, millest tulenevalt Tallinna Vesi selliseid analüüse ei tee,» teatas ettevõte.

Tallinna Vee töötajad külastavad kliente üldjuhul vaid veearvesti vahetamiseks või veeproovi võtmiseks, et viia see analüüsimiseks akrediteeritud laborisse. Tallinna Vee töötajad liiguvad vaid ettevõtte logo järgi äratuntavate autodega, kannavad Tallinna Vee logoga tööriideid ja esitavad töötõendi.

«Regulaarsed veeproovid kinnitavad, et Tallinna Vee teeninduspiirkonna vesi vastab 99 protsendi ulatuses väga kõrgetele joogiveele seatud nõuetele ja kraanivett ei ole vaja täiendavalt filtreerida. Tallinna Vesi ei müü ega vahenda klientidele veefiltreid,» kinnitas ettevõte klientidele saadetud kirjas.

Kui kellelgi peaks tekkima kahtlus temaga ühendust võtnud isikute suhtes, soovitatakse helistada Tallinna Vee kliendiinfo telefonil 626 2200 ja kontrollida, kas tegemist on Tallinna Vee töötaja külastusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles