Kadunud Maie leidmiseks alustati kriminaalmenetlust, kahtlustatakse vabaduse võtmist

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Politsei otsib sündmuskohalt põgenenud sõidukijuhti.
Politsei otsib sündmuskohalt põgenenud sõidukijuhti. Foto: Marko Saarm

Enam kui kaks nädalat tagasi Alutaguse vallas kadunud 49-aastase Maie asukoht on jätkuvalt teadmata. Kadumise muudab kurioossemaks asjaolu, et sündmusega võib seotud olla Citroëni kaubik, mida nähti viimati naise koduhoovis. 

49-aastane Maie kadus Ida-Virumaal asuvast Jõuga külast juba novembri alguses ja säärane kadumine pole naise lähedaste teatel talle kuidagi omane. 

Kohalike kirjeldusel seisis Maie hoovis veel 3. novembril valge Citroëni mikrobuss, kuid pärast seda pole keegi naist näinud. Vabatahtlikest koosnev sihtasutus Kadunud teatas, et Maie kodus seisab küll tema mopeed, kuid pole ei kodulinde ega koera.

Politsei pole seda infot kinnitanud, kuivõrd Maie kadumise asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust. Menetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vabaduse võtmist seadusliku aluseta, teatas PPA Postimehele.

Samuti kinnitas PPA, et Maie kadumisega seoses kogutakse jätkuvalt aktiivselt tõendeid ja kontrollitakse temaga seonduvat informatsiooni. Haiglad ja võimalikud aadressid, kuhu Maie võis suunduda, on kontrollitud. 

Lisaks politseile otsib Maiet ka sihtasutus, mille teatel võib ta viibida ka Põhja-Pärnumaal Viluvere piirkonnas. 

Sihtasutus otsib võimalikke pealtnägijaid, kes märkasid 3. ja 4. novembril liikumas või vähemasustatud piirkondades valget Citroën Jumperi mikrobussi.

Kui keegi on otsitavat naist pärast 2. novembrit näinud, palutakse sellest teada anda numbril 112. Vihjeid ootab ka SA Kadunud numbril 661 6776. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles