Tallinna koolid jätkavad hajutatust ja distantsõpet (1)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Tallinna haridusameti juht Andres Pajula.
Tallinna haridusameti juht Andres Pajula. Foto: Remo Tõnismäe

Tallinna haridusameti juhataja Andres Pajula sõnul otsustati koolijuhtidega nõupidamisel, et kuigi koroonaviiruse levikus on märgata positiivseid trende, otsustati ka järgmisel nädalal jätkata distantsõpet ja hajutatust.

«Igal teisipäeval kohtume linnavalitsuse ja koolijuhtidega, et arutada üldist olukorda. Kindlasti on näha positiivset trendi võrredes varasema ajaga, aga koolides on jätkuvalt 57 kollet. Nakatunute arv on 1616 inimese pealt langenud 919 inimese peale, kuid ikkagi tuleb tõdeda, et nakatumine pole kuhugi kadunud ja paljudes koolides on haigus sees. Kolded on piisavalt suured ja kindlasti ei saa arvata, et kõik on hästi,» rääkis Pajula linnavalitsuse pressikonverentsil.

Ta lisas, et haigestunud on 767 õpilast ja 152 koolitöötajat. Üheksa koroonakollet lõppes, aga samas lisandus viis uut kollet.

«Kõige murettekitavam oli see, et valdavalt olid nakatumised esimesest neljanda klassini. Koolijuhid jõudsid järeldusele, et hajutamist ja distantsõpet tuleb jätkata. Koolijuhid ei näe distantsõppes midagi häirivat ega haridustaset langetavat,» ütles haridusameti juhataja. 

Pajula sõnul jäädakse varasemate kokkulepete juurde, ehk ka järgmisel nädalal jätkub hajutamine ja distantsõpe kõigis koolides, kus see on seni toimunud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles