Püsi mobiilis kursis Eestis ja maailmas toimuvaga läbi uudse uudisvaate Välk. See on lihtsustatud ühe-looline uudiste slaider, mis meenutab oma kasutajakogemuse poolest TikToki ja millega näed kõige viimaseid uudiseid ning kõige olulisemaid uudiseid toimetaja valikust.

Ajal, mil inimesed on harjunud infot leidma kiiresti, tuleb ka klassikalisel uudismeedial pakkuda alternatiivseid formaate. Uus lihtne, selge ja loogiline uudisvaade annab sotsiaalmeediast tuntud kasutajakogemuse juhtides lugejat läbi olulisemate kodu- ning välismaiste sündmuste kiiresti ja efektiivselt.

Postimehe äriarendusjuhi Kristjan Pillaku sõnul on Postimehe lugejaskond mobiilides jätkuvalt kasvamas. „Lugejate huve silmas pidades oleme suurt rõhku pööramas kasutusmugavuse tõstmisele just mobiiliversioonis. Välk-vaade annab kiire ja ammendava ülevaate meie rohkem kui 50 eri portaali ning väljaande olulisemaitest uudistest,“ selgitas Pillak.

Postimehe äriarendusjuht rääkis, et inimeste meediatarbimise harjumused on muutunud. „Ajakirjandusväljaandena on meie eesmärk nende harjumustega kaasas käia ja pakkuda klientidele erinevaid võimalusi meediasisu tarbimiseks.“

Selgem ja lihtsam uudisvaade aitab lugejal jõuda ennast huvitava sisuni kiiremini. Välk-vaatest on võimalik mugavalt edasi suunduda huvipakkuva artikli lugema.

Välk vaadet saad nautida vaid mobiilis. Jõua selleni läbi Postimees.ee päises asuva slaideri ikooni või siit.

Kommentaarid
Copy