Turismisektor taastub, juba broneeritakse suvereise

Copy
Novaturas ajab Eestis äri Novatoursi kaubamärgi all.
Novaturas ajab Eestis äri Novatoursi kaubamärgi all. Foto: Konstantin Sednev

Reisikorraldaja Novatours kinnitab, et hoogsalt tõuseb inimeste huvi järgmise aasta suvereisideks, millest annab tunnistust ka varajaste broneeringute kasv. Turismisektor on pandeemiast taastumas ning inimesed pöörduvad tagasi oma tavapäraste reisiharjumuste juurde.

Novaturase kontserni kuuluva Novatoursi hinnangul on sügise jooksul inimeste huvi tuleva suve reiside vastu tõusutrendis. Novatoursi juhatuse liikme Audronė Keinytė sõnul näitas 2021. aasta esimene pool turismisektori taastumist ning suvekuudel tõusis puhkusereiside müük pandeemiaeelse lähedale.

Reiside broneerimises ei olnud aktiivsed mitte ainult Balti riikide reisijad. Pärast pikka pausi avanesid piirid ka lääneeurooplaste jaoks. Prantsuse, Suurbritannia ja Saksa turistid suundusid taas puhkusele oma lemmikkuurortidesse.

Reisijatevoo taastumise ja epidemioloogilise olukorra tõenäolise paranemise tõttu on oodata, et suvehooaeg tuleb äärmiselt aktiivne ning populaarseimad hotellid võivad olla broneeritud juba enne suvehooaja algust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles