Piirangute eiramine lõppes läinud nädalal neljale ettevõttele sunnirahaga

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Reede õhtul korraldas politsei- ja piirivalveamet Pärnu asutustesse kontrollreidi, mille käigus tuvastati mitu rikkumist.
Reede õhtul korraldas politsei- ja piirivalveamet Pärnu asutustesse kontrollreidi, mille käigus tuvastati mitu rikkumist. Foto: Jüri Looring

Eelmisel nädalal kontrollis Põhja prefektuur kroonapiirangute järgimist 232 asutuses, millest suurem osa ehk 152 asutust järgis korrektselt viiruse leviku takistamiseks kehtestatud nõudeid. 

«Korrektset maskikandmist pidime meelde tuletama 67 korral,» kirjutas prefektuur sotsiaalmeedias. Neljal korral tuli piirangute mittejärgmise eest määrata ettevõttetele sunniraha.

Vabariigi valitsuse korraldusega on sunniraha maksimaalne suurus 9600 eurot. Sunniraha, mille eesmärk on kohustada korralduses kehtestatud nõudeid, meetmeid ja piiranguid järgima ning tõkestada viiruse levikut, võib määrata korduvalt.

«Aitäh kõikidele teenusepakkujatele ja neid tarbivatele inimestele, kes mõistavad piirangute eesmärki ning näitavad nende järgimisel üles vastutustundlikkust. Aitäh, et hoolite,» tänas prefektuur kõiki tublisid inimesi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles