Sihitu tegutsemine võib viia uute suurte fiaskodeni (2)

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Terviseamet ei tahtnud Postimehe ees Saue laohoone uksi avada. Öeldi, et peadirektori kohusetäitja koos turvajuhiga vaatab enne läbi meediamaja kirjaliku avalduse, otsustamaks, kas laos tohib teha pilte või mitte.
Terviseamet ei tahtnud Postimehe ees Saue laohoone uksi avada. Öeldi, et peadirektori kohusetäitja koos turvajuhiga vaatab enne läbi meediamaja kirjaliku avalduse, otsustamaks, kas laos tohib teha pilte või mitte. Foto: Madis Veltman

Terviseameti vana lao ümberkorraldamine kogub hoogu, kuigi sotsiaalministeerium ei tea veel, kas seal hakatakse ka tulevikus vaktsiinivaru hoidma või kes edaspidi nende ladu haldab. Ilma riskianalüüsita tegutsemine näitab aga, et vigadest pole õpitud.

Riigi Kinnisvara ASi juht, terviseameti lao ümberehitamise eest vastutav Kati Kusmin ütleb, et projekteerimise lähteülesanne on veel töös. Kaasatud on terviseamet ning kütte, ventilatsiooni, energiatõhususe ja automaatika eksperdid, samuti arhitekt. Projekti valmimisest saab rääkida siis, kui kõik lahendused on paigas, ja see ei juhtu enne järgmist aastat. «Laoruumide mahtu ei ole meil plaanis suurendada, kuna tegemist on olemasoleva hoonega,» mainis Kusmin.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles