Ikka viimasel minutil: plusskraadid pärast lund annavad julgust rehvivahetust edasi lükata

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Rattad24 ooteruumis on silt, et kui klient rehvivahetust vaadata tahab, on hind topelt, kuna kliendid ise ei taju, et nad töötajaid segavad. Küll aga võib autoga tegelemist pealt vaadata ohutust kaugusest.
Rattad24 ooteruumis on silt, et kui klient rehvivahetust vaadata tahab, on hind topelt, kuna kliendid ise ei taju, et nad töötajaid segavad. Küll aga võib autoga tegelemist pealt vaadata ohutust kaugusest. Foto: Eero Vabamägi

Esimeste miinuskraadide ja lumega toimub rehvitöökodadesse iga-aastane tormijooks, kuid vajadus talverehvide jaoks kaob sama kiiresti, kui maa taas must on.

Mustamäe pimedate tänavate vahel asub peidetuna rehvitöökoda Kummid24, mille garaaži tagant erilist järjekorda ei paista, küll aga on päev stabiilselt rehvivahetustega täidetud olnud. Töökoja juhataja Tanel Adamsoni sõnul on nelja-viie nädala jooksul rehvivahetuses käinud umbes üle poole tuhande auto.

Kummid24 juhataja Tanel Adamson sõnas, et kehvemapoolseid rehve pole nad nõus alla panema, kuna võimalikku õnnetust nad enda südametunnistusele ei taha.
Kummid24 juhataja Tanel Adamson sõnas, et kehvemapoolseid rehve pole nad nõus alla panema, kuna võimalikku õnnetust nad enda südametunnistusele ei taha. Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles