Elva gümnaasiumis leinatakse Ussisoo avariis hukkunud õpilasi

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa Elva gümnaasiumi koolipere leinab 7. ja 9. klassi tüdrukuid Elina ja Kirsti Andersoni, kes hukkusid eile Tallinna-Tartu maanteel toimunud üliraskes avariis. 
Pildil küünlad ja lilled kooli fuajees.
Tartumaa Elva gümnaasiumi koolipere leinab 7. ja 9. klassi tüdrukuid Elina ja Kirsti Andersoni, kes hukkusid eile Tallinna-Tartu maanteel toimunud üliraskes avariis. Pildil küünlad ja lilled kooli fuajees. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartumaa Elva gümnaasiumi koolipere leinab 7. ja 9. klassi tüdrukuid Elina ja Kirsti Andersoni, kes hukkusid eile Tallinna-Tartu maanteel toimunud üliraskes avariis.

Kooli direktor Matti Kangor ütles, et kurb sõnum jõudis temani täna hommikul ning päeva jooksul on sellest teavitatud ka õpilasi.

Kolmanda tunni ajal toimus hoones, kus õppisid ka Elina ja Kirsti, leinaseisak ning süüdati mälestusküünlad.

Järgmise tunni ajal toimus leinaseisak ka teises õppehoones.

Direktori sõnul kohtus ta täna sel teemal ka abilinnapeaga ning juhtkond pakub tüdrukute klassikaaslastele igakülgset abi. Lisaks psühholoogile kohtub homme õpilastega ka hingehoidja, vaimulik Naatan Haamer.

Mõlemad tüdrukud olid tublid sportlased ja tegelesid kergejõustikuga. Koos võisteldi mitmel pool Eestis. Elva lahtistel meistrivõistlustel kergejõustikus jõudsid õed nii mõnelgi alal ka esikolmikusse.

Traagilises avariis said vigastada hukkunud tüdrukute vanemad Luunja vallavanem Aare Anderson ja tema abikaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles