Vooglaid on valmis koju tungivatele sundvaktsineerijatele kuuli andma (41)

Aimar Altosaar
, ajakirjanik
Copy
Varro Vooglaid Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks meeleavaldusel Tallinnas Vabaduse väljakul 23. oktoobril.
Varro Vooglaid Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks meeleavaldusel Tallinnas Vabaduse väljakul 23. oktoobril. Foto: Sander Ilvest

Eesti Katoliku Kiriku piiskop Philippe Jourdan kirjutas 30. augusti Postimehes, et vaktsineerimine on armastuse tegu. Tõenäoliselt just nii saab enamik inimesi kristlikus kultuuriruumis aru vaktsineerimise olemusest ja mõttest. Varro Vooglaid arvab aga teisiti. 

Varro Vooglaid rääkis vaktsineerimisest 5. detsembril TRE raadio jutusaates «Räägime asjast».

Ta ütles: «Jaa, aga vaata, see ongi nüüd see koht, kus ma ütlen, et me vabade kodanikena peame tõmbama maha väga selgelt punased jooned ja ütleme, et kuskilt läheb see piir, kust me ei astu enam sammugi tagasi. Alustame lõpust: kui mingil hetkel keegi kujutab ette, ta tuleb minu lapsi ära võtma, et hakata neid vägivaldselt süstima, siis ma ütlen ausalt - ma olen relvaomanik ja ma ei karda relva kasutada. Need inimesed, kes tulevad sellist asja tegema, saavad kuuli. Ma võin langeda seda tehes, aga ma ei kavatse sellel mitte mingil juhul lasta juhtuda. Ja ma loodan, et kõik teised relvaomanikud mõtlevad täpselt samamoodi.»

Kommentaarid (41)
Copy
Tagasi üles