Sõjandusekspert kirjeldas Rossija 1 kanalis irooniliselt Venemaa rünnakut Balti riikide vastu (7)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Igor Korotšenko (paremal) kirjeldas telekanali Rossija 1 saates «60 minutit» iroonilises võtmes stsenaariumi, kuidas Venemaa vallutab Balti riigid.
Igor Korotšenko (paremal) kirjeldas telekanali Rossija 1 saates «60 minutit» iroonilises võtmes stsenaariumi, kuidas Venemaa vallutab Balti riigid. Foto: Ekraanitõmmis videost

Venemaa sõjandusekspert, ajakirja Rahvuslik Kaitse peatoimetaja Igor Korotšenko kirjeldas eile telekanali Rossija 1 saates «60 minutit» iroonilises võtmes stsenaariumi, kuidas Venemaa vallutab Balti riigid ja seejärel kuulutab uus valitsus välja Eesti Rahvavabariigi.

Balti riikide ründamise teema tuli telesaates jutuks seoses Saksa ajalehes Bild avaldatud kaardiga, mis näitas, kuidas Venemaa kavatseb rünnata Ukrainat lisaks Vene enda aladele ka Valgevenest ja Transnistriast.

«See on Bildi toimetaja fantaasia. Ta võttis ja joonistas, kuidas Venemaa võib Ukrainat rünnata. Asi on selles, et kõik Lääne ajalehetoimetused, olgu siis Bild, Washington Post või Times, võivad joonistada igasuguseid skeeme, nagu tahavad,» rääkis Korotšenko.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles