Turvatöötajat visati noaga (3)

Copy
Politsei patrullauto.
Politsei patrullauto. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Möödunud nädalal pidasid turvamehed kinni nii agressiivsed kasiinokülastajad kui ka kaupluses joobes ostlejad. Turvatöötajaid rünnati noa ja rusikatega. Kõik korrarikkujad peeti kinni.

Tallinnas reageeris G4S patrullekipaaž kasiinost tulnud paanikahäirele, sest seal rikkusid korda kaks joobes meest. Turvameeste saabudes võttis üks mees välja ehitusnoa, hakkas sellega vehkima ning viskas turvatöötajate suunas. Turvamehed pihta ei saanud ja peagi saabunud politsei abiga võeti mehed kinni.

Rünnaku ohvriks langes ka Tartus kaubanduskeskuses müüjatele appi läinud turvamees. Alkoholijoobes mees soovis osta poest alkoholi, kuid müüjad keeldusid isikut teenindamast. Kohapeal viibiv turvatöötaja hakkas meest välja saatma, mille peale see muutus agressiivseks ning lõi turvatöötajat rusikaga näkku. Isik peeti kohapeal kinni ning toimetati turvaruumi. Kohale kutsutud politsei võttis korrarikkuja kaasa.

«Möödunud nädalal oli veel juhtumeid, kus inimesed muutusid turvatöötajate suhtes agressiivseks. Näiteks Tallinna bussijaamas pidi turvatöötaja bussist välja juhatama agressiivse mehe ja Tartus ühes kohvikus peatas turvatöötaja isiku, kes ründas kohviku töötajat. Mina pole enam kui 20-aastase G4Si karjääri jooksul sellist massilist agressiivset käitumist näinud,» ütles G4Si teenindus- ja juhtimiskeskuse direktor Reiko Tääker.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles