Idavirulased tänasid oma meedikuid kinkekaartidega

Margus  Martin
, ajakirjanik
Copy
Osa Narva haigla meedikuid kampaania toel soetatud kinkekaartidega.
Osa Narva haigla meedikuid kampaania toel soetatud kinkekaartidega. Foto: SA Narva Haigla

Novembri lõpus Ida-Viru Ettevõtluskeskuse (IVEK) ja kohaliku turismiklastri algatatud heategevuskampaania «Täname meedikuid» raames soetati idavirulaste annetuste toel maakonna meditsiinitöötajatele 408 kinkekaarti.

Panustajate hulgas, kes olid valmis meedikutele lõõgastumise pakkumiseks oma rahakotiraudu avama, olid nii eraisikud, ettevõtted kui ka omavalitsused.

Kinkekaardid viidi koos tänutahvliga Narva ja Ida-Viru keskhaiglale täna. Kuna haiglad on erineva suurusega, siis otsustati anda 40 protsenti kogutud kingitustest Narva haiglale ja 60 protsenti Ida-Viru keskhaiglale, kes jagavad need isekeskis töötajatele.

Kampaania «Täname meedikuid» sündis IVEKi soovist kuidagigi toetada meedikuid sel ülikeerulisel ajal. «Meil on väga hea meel, et inimesed, ettevõtted ja omavalitsused tulid kampaaniaga kaasa. Kogusime üle neljasaja kaardi ja see on ligi kaks korda rohkem kui ootasime,» rääkis Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen.

Kampaania käigus kogutud raha eest soetati üheksa Ida-Virumaa ettevõtte kinkekaarte. Viimased kinkisid neid ka ise juurde.

Kõige rohkem saavad Ida-Viru meedikud vaimu ja keha kosutada kodumaakonna spaades Toilas, Narva-Jõesuus ja Mäetagusel. Populaarsed olid samuti erinevate kohalike kaubanduskeskuste, toitlustusasutuste ja aktiivseid vaba aja tegevusi pakkuvate ettevõtete kinkekaardid.

Omavalitsustest panustasid ettevõtmisse Jõhvi, Toila ja Lüganuse vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles