FOTOD JA VIDEO Pirita ärikompleks süttis arvatavasti lasketiiru kummiseinast

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Pirita TOPi kõrval asuva ärikompleksi kustutustööd lokaliseeriti kella 16 ajal, kuid piirkonnas hõljus pikalt paks suitsupilv ja tugev vinguhais. Esialgseil andmeil sai põleng alguse hoones asuvast lasketiirust. 

Ärikompleksis asub spordi- ja mototarvikute kauplusi ning hoolduskeskusi, lisaks ka lasketiir. Hoone külgedel tegutsevad ka mainekad restoranid. Küll aga on osa hoone katusest tules nüüdseks täielikult hävinud ning täpsemad kahjud selguvad edasises menetluses. 

Pole täpselt teada, kuidas lasketiiru sein süttis, kuid kuna lasketiiru seinad sisaldavad kummi, annab see üle linnaosa levivale suitsule väga ebameeldiva lõhna, mis jääb pikalt külge juustele ja riietele. 

Kuigi kohapeal olid lisaks päästeautodele ja politseile ka kiirabi, ei saanud tule tõttu seni teadaolevalt keegi viga. Päästetöid jälgisid ohulintide tagant mitmed huvilised, kuid hoonet ümbritsevad majad olid end juba ilma päästeameti korralduseta evakueerinud. 

Päästjad kustutasid tuld kahes töölõigus. Kui tuli pealtnäha kontrolli alla saado, oli Pirita tee ja Pirita TOPi ümbrus jätkuvalt mattunud tugeva suitsu alla. Piirkonda sõites tuli silmas pidada, et väikestel tänavatel on nähtavus halb - näha oli põhiliselt autode esitulesid. 

Foto: Erakogu

Suits levis seejärel Piritalt edasi Lasnamäe poole. «Sellega seoses palume elanikel uksed-aknad suletuna hoida,» teatas päästeamet. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles