«Seitsmeste» tulevane juht koondamislaine taustal: võib-olla toome sisse täiendusi meeskonna asjus (1)

Nele Kullerkupp
, reporter-toimetaja
Copy
Tartu ja Lõuna-Eesti piirkonna korrespondent Tarmo Michelson aimas halba, kui sai teate ümberkorraldustest.
 
Tartu ja Lõuna-Eesti piirkonna korrespondent Tarmo Michelson aimas halba, kui sai teate ümberkorraldustest.  Foto: Ove Maidla

«Seitsmesed uudised» on tänavu läbi teinud mitu muutust. Küll on katsetatud vaatajate peibutamiseks eri formaate, küll vahetatud saatejuhte. Manööverdused toimusid ka kulisside taga: aasta algul hakkas saadet suuresti suunama telekanali uus loovjuht Urmas Eero Liiv.

Kuid tundub, et püsivat lahendust pole tänaseni leitud. Neljapäeva hommikul potsatas «Seitsmeste uudiste» töötajate postkasti kiri, kus teatati, tänavu juba teist korda, ümberkorraldustest ning sellega seonduvatest koondamistest. Ka koondamisteated ei lasknud end kaua oodata: neljale inimesele, nende hulgas ka pikaaegse staažiga reporterile Eve Heinlale, otsustas kanal ukse sulgeda.

Heinla sõnul polnud õhus mingeid ohumärke, et ametipost võiks kõikuma lüüa ja koondamisteade piltlikult öeldes lauale lajatatakse. «Meil oli väga tore ja rahulik kõik, sellepärast oligi üsna ootamatu see, mis neljapäeval toimus,» ütles reporter lisades: «See on, muide, mu elu esimene koondamine!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles