Ministeeriumid jätavad jõulu- ja aastavahetusepeod ära (2)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Superministeerium
Superministeerium Foto: Madis Veltman / Scanpix

Ükski ministeerium tänavu jõulu- ega aastavahetusepidu ei korralda.

Põhjuseks loomulikult Covid-19 levik ning soov vältida viiruse levikut.

Kultuuriministeeriumis on enne jõule keset tööpäeva kavas Zoomis veidi pidulikum sündmus. Igaüks on oma isikliku arvuti taga, ministeeriumi poolt on igaühele planeeritud väike suupiste ning kantsler kuulutab välja kolleegipreemiate hääletuse võitjad.

Suuremate ürituste korraldamisest on hoidunud ka näiteks maaeluministeerium. Detsembri alguses pakkusid nad töötajatele võimalust osaleda vanalinna laternamatkal. Osalema olid oodatud Covid-19 vastu vaktsineeritud või läbi põdenud töötajad, kes enne sündmust olid kiirtestitud. Värskes õhus liikumist soosival sündmusel osales 94 inimest, eelarve oli 1692 eurot.

Samas näiteks justiitsministeeriumis puudub kolleegidega peetavate jõulu- ja aastavahetuspidustuste traditsioon sootuks ning jõuluaeg jääb pere jaoks.

Jõulupidu ei korralda ka majandus- ja kommunikatsiooniministeerium. Nemad loodavad ühisürituse teha turvaliselt uuel aastal. Oodatud on kõik majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi töötajad ning eelarve on otseselt seotud osalejate arvuga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles