Omniva: riigisisene jõulupakk tuleks teele panna hiljemalt kolmapäeval

BNS
Copy
Omniva.
Omniva. Foto: Kris Süld

Postiettevõte Omniva soovitab, et kui on soov riigisiseselt jõuludeks pakki saata, tuleks see hiljemalt kolmapäeval teele panna.

Omniva märgib, et pühade eel saadetakse ligi pool kogu aasta kirjade mahust ning rõõmuga täidetud pakke oodatakse tavapäraselt oluliselt enamates kodudes. Samas puhkavad lähenevatel riigipühadel ka paljud Omniva töötajad.

Kui on soovi jõuluks riigisiseselt pakiautomaadiga pakki saata, siis tuleb see teele panna hiljemalt 22. detsembril enne pakiautomaadi tühjendamise aega. 23. detsembril täidab Omniva pakiautomaate, kuni viimane pakk on jõudnud pakiautomaati.

Omniva paneb kõigile südamele, et peale paki saamise teavitust tuleks minna pakile ruttu järele. Praegu täidab Omniva pakiautomaate mitu korda päevas ja nii jõuab rohkem rõõmuga täidetud pakke kiiremini saajateni.

Eestisisesed jõulukaardid jõuavad jõuluks kohale, kui need teele panna hiljemalt teisipäeval enne kirjakasti tühjendamise aega. Kuni aasta lõpuni tühjendab Omniva kõiki kirjakaste viis korda nädalas.

Oluline teada

Pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist ei toimu 24.–26. detsembril ja uue aasta esimesel päeval, sel ajal on suletud ka postkontorid.

Pühadele eelnevatel päevadel ehk 23. ja 31. detsembril töötavad postkontorid lühendatud graafiku alusel.

23.–26. detsembril teele pandud pakid jõuavad sihtkoha pakiautomaati hiljemalt 28. detsembriks.

24.–26. detsembril töötab Omniva klienditeenindus kella 9–15 ja aasta viimasel päeval kella 9–17. Klienditeenindus on suletud 1. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles