FOTOD ⟩ Ettevaatust liikluses: riigikogu liige sattus avariisse (24)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Täna õhtul juhtus Sangaste kandis kehvade teeolude tõttu avarii, kus üks auto sõitis tagant sisse teisele autole. «Nähtavus kehva, eessõitvate autode tuled vaevumärgatavad. Minul endal läks autost märksa paremini, käel pisike põrutus,» kirjeldas Isamaa peasekretär, riigikogu liige Priit Sibul. 

Isamaa peasekretär Priit Sibul postitas sotsiaalmeedias pildid avariisse sattunud autost. «Teeolud on väga keerulised, kel sõita vaja, olge ettevaatlikud. Nähtavus kehva, eessõitvate autode tuled vaevumärgatavad. Minul endal läks autost märksa paremini, käel pisike põrutus. Kannatanuid õnneks ei ole. Rahulikke pühi,» lisas ta. 

Priit Sibul rääkis Postimehele, et õnnetus juhtus Sangastes. Nimelt teeolud ja nähtavus olid nii kehvad, et ei olnud näha eesmise auto tagatulesid. «Kahjuks ma sõitsin eesolevale autole tagant sisse, kuid õnneks kõik inimesed jäid terveks ehk keegi viga ei saanud,» rääkis ta. Tegemist on kindlustusjuhtumiga. 

Transpordiamet hoiatab, et reede õhtul on teeolud jätkuvalt lumised. 

Pärastlõunal on teekatted suurematel maanteedel üle Eesti sõidujälgede vahel lumesegused, kõrvalmaanteedel lumised. Liiklejatel tuleb arvestada, et kõrvalmaanteedel hooldustsükli aeg on pikem võrreldes suuremate teedega.

Ilmaprognoosi kohaselt on õhtul ja öösel pilves selgimistega ilm. Õhtul sajab Kagu-Eestis kohati lund, öösel on sadu oodata saartel ja Põhja-Eestis, rannikualadel tuiskab. Öösel langeb õhutemperatuur kohati kuni -15 kraadini.

Teeolud püsivad talvised.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles