Turvafirma patrull tabas Muugal kütusevarga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta eest tabasid turvamehed kütusevarga samuti ekskavaatori juurest. Foto pärineb 2012. aastast.
Mõne aasta eest tabasid turvamehed kütusevarga samuti ekskavaatori juurest. Foto pärineb 2012. aastast. Foto: G4S

Täna öösel pidas G4Si patrullekipaaž kinni ning andis politseile üle mehe, keda kahtlustatakse Muuga aedlinnas ekskavaatorist kütuse varastamises.


Öösel kell 1.18 helistas G4Si juhtimiskeskusesse sõidukite jälgimisseadmeid paigaldava ettevõtte klient ning palus G4Si ekipaaži abi. Meesterahvas selgitas, et tema valduses olev ekskavaator edastas häiresignaali. Olles avastanud ekskavaatori juures kütusevarga, palus helistaja G4Silt abi tema kinnipidamisel, teatas G4Si pressiesindaja.

Sündmuskohale saadetud G4Si patrullekipaaž märkas kohale jõudes kahte teele jooksnud meesterahvast, kellest üks oli G4Si juhtimiskeskusesse helistanu ning teine põgenev kütusevaras. Ühe kanistri oli varguselt tabatu jätnud ekskavaatori juurde, teise visanud lähedal asuvasse kraavi. Kokku jõudis varas kanistritesse valada 80 liitrit diislikütust. Turvatöötaja pidas varguses kahtlustatava kinni ning andis politseile üle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles