FOTOD Tartumaal hukkus liiklusõnnetuses 70-aastane mees (1)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy

Politsei- ja piirivalveameti teatel toimus täna kell 16.28 raske liiklusõnnetus Tartu maakonnas Talvikese külas Põlva-Reola maantee 24. kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen sõitis otsa teeserval peatunud veoauto haagisele. 

Esialgsetel andmetel sõitis Volkswagenit juhtinud mees tagant otsa teeserva pargitud ning sisse lülitatud ohutuledega veoauto haagisele.

Õnnetus juhtus sirgel teelõigul, kus lubatud suurim piirkiirus on 90 kilomeetrit tunnis. Praegu on politseile teada, et mõlemad sõidukid olid tehniliselt korras, ka rehvid vastasid nõuetele. Kas õnnetuse võis tingida Volkswagenit juhtinud mehe terviserike või midagi muud, on veel selgitamisel.

Sõiduautot Volkswagen juhtinud 70-aastane mees sai avariis paraku sedavõrd raskelt viga, et hukkus sündmuskohal.

Tartu avariikorrapidaja Agnes Tilkson ütles, et hetkel on raske täpselt öelda, mis traagilise avarii põhjustas, aga talvised teeolud nõuavad eriti suurt tähelepanu ka kogenud autojuhilt.

«Talvel libedaga pikeneb oluliselt sõiduki pidurdusteekond ning seetõttu on äärmiselt oluline eessõitva masinaga turvaliselt pika pikivahe hoidmine. See võimaldab õigeaegselt reageerida ka juhul, kui eessõitja järsult pidurdab,» ütles Tilkson.

Raske avarii kõigi täpsemate üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles