VIDEO Maardu noored poksijad korraldasid Männikul märuli (7)

Copy
Osapoolte ütlused Männikul juhtunust on erinevad, löömingus osalesid Maardu poksiklubi noorsportlased.
Osapoolte ütlused Männikul juhtunust on erinevad, löömingus osalesid Maardu poksiklubi noorsportlased. Foto: Kaader videost

Vägivaldsed sündmused said alguse Männiku külas Tooma teel, kus 17–19-aastaste noorte seltskond pidas 17-aastase Katja majas uusaastapidu. Hommikul kella 6–7 vahel liitus pidutsejatega Katja kõrvalmajas elav noormees koos nelja-viie sõbraga, nemad olid muust seltskonnast veidi vanemad, umbes 20-aastased.

Katja majas pidutsenud Dmitri sõnul olid uustulnukad ülbed, käitusid agressiivselt ja hakkasid pidutsejaid solvama. «Nad hakkasid igasugust jama ajama ja seetõttu puhkes kaklus, kus me neutraliseerisime nad probleemideta,» rääkis Dmitri.

Pärast kaklust läksid noored tänavale ja nagu Dmitri ennast väljendas, vestlesid südamest südamesse. «Saime juhtunust samamoodi aru ja mulle tundus, et probleemid said selgeks räägitud. Siis selgus aga, et üks vastastest oli helistanud sõbrale ja kohale saabusid abiväed. Neid oli umbes 40 ja nad hakkasid meid peksma,» meenutas Dmitri.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles