EKREst Keskerakonda astunud linnavolinik: see oli minu otsus, keegi ei meelitanud mind üle (2)

Nele Kullerkupp
, ajakirjanik
Copy
Kairet Remmak-Grassmanni sõnul jäi talle koalitsioonileppe põhjal hea mulje nii Keskerakonnast kui sotsiaaldemokraatidest. 
Kairet Remmak-Grassmanni sõnul jäi talle koalitsioonileppe põhjal hea mulje nii Keskerakonnast kui sotsiaaldemokraatidest. Foto: Konstantin Sednev

Oktoobris lahkus Tallinna linnavolikogu EKRE ridadest Kairet Remmak-Grassmann. See tähendas, et häälte kaalukauss volikogus võiks veidi kõikuma lüüa. Eile hommikul astus Remmak-Grassmann linnavolikogu keskfraktsiooni liikmeks.

Linnavolinik kinnitas, et tegi otsuse oma kaalutlustel ja keegi teda üle meelitada ei üritanud. Küsimusele, miks valik just Keskerakonna kasuks langes, vastas ta, et väga palju ju valida ei olnud. «Ma olin kahe fraktsiooni vahel. Minu hinnangul on Keskerakond linna arendamisel viimase nelja aastaga päris head tööd teinud,» selgitas Remmak-Grassman valiku tagamaid ja lisas, et seda näitasid ka valimistulemused.

«Kui lähtuda hetkel linnas kehtivast koalitsioonileppest, siis olen sellega tutvunud ja nii Keskerakonna kui Sotsiaaldemokraatliku Erakonna poolt kokku pandud koalitsioonilepe tundub mulle sümpaatne,» rääkis värske keskfraktsiooni liige. «Eks ma need poolteist kuud suhtlesin volikogus erinevate fraktsioonidega, nende liikmetega, jälgisin nende tööstiili ja käitumist ning mulle jäi keskfraktsioonist hea mulje.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles