Confidoga liitus Annika Uudelepp

Copy
Foto: Annika Uudelepp

Jaanuari algusest asus Confido Healthcare Groupi terviseteenuste juhi ja juhatuse liikme kohale Annika Uudelepp, kes ettevõtte sõnul tugevdab nende meeskonda nii tippjuhtimise kui ka rahvusvahelise kogemusega.

Juhatuse esimehe Risto Lauri sõnul on paari aastaga mitmekordistunud nii Confido meeskond, terviseteenuste valik kui ka teenuste maht. Tema sõnul on Annika Uudelepp sel muutuste ajal ettevõtte jaoks õige inimene ja kogenud juht. Terviseteenuste juhi amet on grupi juhtkonnas uus.

Juhatusse kuuluvad peale Lauri ja Uudelepa veel meditsiinijuht Kadi Lambot, finantsjuht Helin Tiido ja personalijuht Piret Põldre-Vahur.

Enne Confidoga liitumist töötas Uudelepp OECD vanemnõunikuna, aidates ellu viia Lääne-Balkani riikide valitsemisreforme. Varem on ta on töötanud poliitikauuringute keskuse Praxis juhina ja keskkonnaministeeriumi kantslerina ning õppejõuna riigiteaduste erialal Tallinna Ülikoolis.

Ta kuulub ka presidendi esindajana arenguseire keskuse nõukotta. Samuti on ta tulundusühistu Tuleva üks käivitajatest.

Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli haldusjuhtimise eriala, teinud Oxfordi ülikoolis teadustööd ning saanud cum laude teadusmagistri kraadi haldusjuhtimises Tallinna Ülikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles