Raimond Kaljulaid: toetuse taastamiseks peab erakond kõvasti muutuma (2)

Copy
09.11.2021, Tallinn. Saade "Otse Postimehest". Külaline on Raimond Kaljulaid, saatejuht Jelena Poverina.
09.11.2021, Tallinn. Saade "Otse Postimehest". Külaline on Raimond Kaljulaid, saatejuht Jelena Poverina. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna liikmed valisid eile õhtul Õpetajate majas üldkoosolekul oma esimeheks tagasi riigikogu liikme Raimond Kaljulaidi, kelle sõnul on erakonnal vaja väga tõsiselt pingutada selle nimel, et viimaste aastate toetuse vähenemine taas tõusuks pöörata.

«Minu juhitud Tallinna piirkond on kindlasti valmis tegema kõigiti koostööd veebruaris valitava uue erakonna esimehe ja meeskonnaga. Selleks, et erakonna toetuses toimuks päriselt pööre, on vaja suuri muutusi. Muutuma peab erakond ja muutuma peab ka erakonna aetav poliitika. Kui me muutuda ei suuda, siis pole mõtet oodata paremaid tulemusi,» ütles Raimond Kaljulaid.

Piirkonna aseesimeesteks järgmiseks kaheks aastaks valiti Jevgeni Ossinovski, Kirill Klaus, Maris Sild ja Karin Paulus.

Lisaks valisid pealinna sotsiaaldemokraadid uued piirkonna juhatuse liikmed, kelleks said Jelena Petriläinen, Anto Liivat, Tarmo Mölder ja Riina Sikkut.

Piirkonna osakondade juhte, kes samuti kuuluvad juhatusse, valitakse eraldi koosolekutel jaanuarikuu jooksul. Siis valitakse ka erakonnale uut juhti valima hakkavad delegaadid.

Tallinna piirkonna esindajatena erakonna volikogusse valiti Margit Hiiet, Hanno Matto, Maris Sild ja Alissa Ait.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles