Tartu spordi lühiuudised

Lenel Karu
Copy
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: Madis Perli/Lõuna-Eesti Postimees

Kert Toobal läks pika pausi järel väljakule

Laupäeval mängiti võrkpalli Credit24 meistriliigas mitu mängu ning omavahel kohtusid ka TalTech ja Bigbank Tartu, viimane teenis 3:1 võidu.

Pärast üheksa kuu pikkust pausi tegi tartlaste seas kaasa sidemängija Kert Toobal, kes viis kõik oma meeskonna ründajad korralike punktideni: nurgaründaja Martti Juhkami ja diagonaalründaja Valentin Kordase mõlema saldoks tuli 15 punkti, teine nurgamees Taavet Leppik lisas 13 ning temporündajad Mart Naaber ja Alex Saaremaa vastavalt kaheksa ja seitse punkti.

Liigatabelis on tartlased kogunud kümnest mängust üheksa võitu ja teisel kohal oleva TalTechi ees on neil kuuepunktine edu. Põhihooajal on tartlastel mängida veel kuus mängu. Järgmine kohtumine ootab Bigbank Tartul ees 15. jaanuaril VK Biolaris / Jelgava MSG võistkonnaga. TPM

Sulgpallurid kogunesid GP-sarja etapile

Lõppenud nädalavahetusel peeti Tartu ülikooli spordihoones Eesti GP-sarja neljas etapp sulgpallis, osales ligi 200 mängijat. Parimad selgitati neljas tugevusklassis ning häid tulemusi said ka Tartu klubide mängijad.

Kõige kõrgemas klassis, meistriliigas, tulid tartlastest esikohale segapaarismängus Kristjan Kaljurand ja Hannaliina Piho (TÜASK), meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (TÜASK) ning naiste üksikmängus Ramona Üprus (TÜASK). Veebruaris ootavad ees maailmakarikaetapp ja Eesti meistrivõistlused. TPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles