Kõik inimesed siiski ei saa energiatoetuse taotlemisega hakkama (6)

Copy
Algas energiahinna kompenseerimise avalduste vastuvõtt – paljude eakate jaoks on nõutavates dokumentides orienteerumine keeruline ja aeganõudev, seda kõike oleks saanud teha lihtsamalt.
Algas energiahinna kompenseerimise avalduste vastuvõtt – paljude eakate jaoks on nõutavates dokumentides orienteerumine keeruline ja aeganõudev, seda kõike oleks saanud teha lihtsamalt. Foto: Mihkel Maripuu

Energiahinna kompenseerimise avalduste vastuvõttu on Eesti 79 omavalitsusest alustanud 49, aga ametnike telefonid on punased juba kuu aega – räägiti ju hüvitamisest riigi tasandil juba ammu enne, kui omavalitsused selleks valmis olid.

Lääne-Harju vallas hakati taotlusi vastu võtma eelmisel nädalal ja neid on esitatud iga päev üsna tempokalt. Sotsiaalhoolekande osakonna juhataja ­Anneli Sert ütles, et avaldusi hakkas laekuma juba päev enne ametliku vastuvõtu algust ja hästi hoogne oli ka nädalavahetus, nii et kui ametnikud esmaspäeval tööle tulid, oli neid juba suur hulk. «Ilmselt olid perekonnad nädalavahetusel tegelenud oma elektriarvetega ja siis ka taotlusi esitanud,» lausus ta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles