Tallinna kesklinna kauneim jõuluaken on lillepoel

Copy
Kauneim jõuluaken on lillekauplusel Masha
Kauneim jõuluaken on lillekauplusel Masha Foto: Kesklinna valitsus

Kesklinna valitsuse traditsioonilisel jõuluajale kohaselt dekoreeritud vaateakende konkursil võitis lillekaupluse Masha (Narva mnt 14) jõulukujundus.

«Kesklinna valitsus on kutsunud ettevõtjaid kesklinnas pühademeeleolu loomisele kaasa aitama juba aastast 2000. Sel aastal esitatud vaateakende jõulukujundused olid kõik atraktiivsed ja omanäolised – kasutati ka eelmiste aastate jõulukujunduste motiive, oli uusi ja omapäraseid lahendusi. Lisaks hindamiskomisjonile, kes valis välja kolm parimat lahendust, said oma sõna sekka öelda ka linnakodanikud, kes valisid omakorda rahva lemmiku. Palju õnne võitjatele,» ütles kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Hindamiskomisjoni üksmeelse hinnangu kohaselt pälvis esikoha lillekauplus Masha (Narva mnt 14/Pronksi tn 1), mille puhul hindas komisjon kõrgelt rikkalikku ja maitsekat ning meeleolukat lahendust. Teise koha sai kauplus Kolm lille (Raua tn 25), mis komisjoni hinnangul lõi kaunistuse abil atraktiivse terviklahenduse. Kolmas koht läks kohvikule Pagaripoisid (Nunne 11) tänu teistest eristuvale ja uudsele lahendusele.

Rahva lemmiku tiitli ja vastava rahalise preemia pälvis galerii Kunstiaken (Vene tn 20) vaateaken, kes esmaspäeva lõunaks sai Kesklinna valitsuse Facebookis enim hääli (rohkem kui 180 häält). Eesti tarbekunsti ja disaini galerii kujundus oli ka eelmisel aastal üks konkursi võitjatest.

Kesklinna valitsus tunnustab võitjad rahalise preemiaga: esikoht pälvib 600 eurot, teine koht 400 eurot ja kolmas koht saab 250 euro suuruse preemia. Samapalju saab ka Facebookis enim hääli saanud vaateakna jõulukujundus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles