Eilset marutuult ja tuisku saatsid mitmed autoavariid

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Põlvamaal Erastveres sõitis eile hommikul kraavi buss lastega.
 
Põlvamaal Erastveres sõitis eile hommikul kraavi buss lastega.  Foto: Saverna Vabatahtlik Päästekomando/Facebook

Eilsel tormisel päeval toimus maanteedel arvukalt kraavisõite ja kokkupõrkeid, neist õnnetuim Pärnumaal, kus kolme reka ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus inimene. Kõigi avariide üheks ühisnimetajaks osutus muu hulgas tormituisune ilm ja libe tee.

Puhanguti kuni 30 meetrit möllanud tormituul ja tuisk muutsid Eesti teedel nähtavuse ja teeolud ütlemata keeruliseks. Lisaks kukkus transpordiameti teatel teedele kümneid puid ja avariideta maanteid leidus üsna vähe.

Hommikul sattus avariisse Põlvamaal koolilapsi vedanud buss, mis sõitis libeduse tõttu kraavi. Tegu oli õnneliku õnnetusega, kus keegi viga ei saanud.

Kurvalt lõppes aga õnnetus, mis toimus lõuna paiku Pärnumaal Via Baltical, kus kokku põrkasid kolm rekat ja sõiduauto. Teelt välja paiskunud sõiduki juht hukkus sündmuskohal, lisaks tuli päästjatel üks rekajuhtidest masinast välja lõigata ning seejärel kiirabile üle anda. Liiklus oli 25 kilomeetri ulatuses mitu tundi häiritud ja mööduvatel sõidukitel tuli avariipaigast mööda hiilida teosammul. Pärnu politseijaoskonna välijuhi Mati Tee sõnul algatati ka kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles