Saarte Hääle ja raadio Kadi peatoimetaja koondati (2)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Mele Pesti
Mele Pesti Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Oktoobris Saarte Hääle ja raadio Kadi peatoimetajana alustanud Mele Pesti koondati. 

«Peatoimetaja koht koondati ära,» selgitas Pesti Postimehele. Pesti ei olnud ainuüksi Saarte Hääle peatoimetaja, vaid oli ka raadio Kadi peatoimetaja ning kogu ettevõtte tegevjuht. 

«Vjatšeslav Leedo teatas mulle vajadusest koondada,» lisas Pesti. Kas tulevad ka teised koondamised? «Ei tea, sest meil omavahelises vestluses oli juttu vajadusest kärpida ja koondada praeguse majandusliku seisu tõttu. Aga minu teada siiski ei ole toimetusele sellest teatatud,» vastas Pesti. 

Saarte Hääle juhatuse liige Gunnar Siiner segitas Postimehele, et peatoimetaja kohta ei ole koondatud, vaid koondati tegevdirektori oma. «Tegevtoimetaja ja peatoimetaja on nüüd ühes isikus,» selgitas ta. Saarte Hääle tegevtoimetaja on Andres Sepp. 

«Meil ei ole majanduslikult keeruline seis. Meil on viimase 15 aasta üks kõige paremaid majanduslikke seise üldse,» vastas Siiner Pesti kommentaarile, et ta koondati raske majandusliku seisu tõttu. «Meie seis on väga hea. Meie digitellimused moodustavad täna 25 protsenti. Ja me tegeleme sellega edasi, et digitellijaid kaasata.»

Kui majanduslikult ei ole keeruline, siis miks Pesti koondati? «See küsimus on omanikule,» vastas Siiner. Vjatšeslav Leedot ei õnnestunud Postimehel tabada.  

Saarte Häälele rääkis täna Saarlaste päevalehte ja raadiojaama majandava OÜ Raadio Kadi juhatuse liige Vjatšeslav Leedo, et struktuurimuudatuste põhjuseks on puhtmajanduslikud kaalutlused. «Üleüldise majandusfooni taustal on muutus vajalik, et tagada ettevõtte edasine jätkusuutlik majandamine,» lisas Leedo.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles