Vallajuhid astuvad ribu-rada Reformierakonda

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Reformierakonnaga on otsustanud liituda Valgamaa Karula volikogu esimees Mart Vanags, Tartumaa Laeva vallavanem Maris Aleksašin ja Lääne-Virumaa Rägevere vallavanem Mati Ulm.

Omavalitsusjuhtidest on erakonnaga viimastel kuudel liitunud veel Saaremaa Pöide vallavanem Jüri Linde, Põlvamaa Mooste vallavanem Ülo Needo, Läänemaa Lihula vallavanem Riho Erismaa, Tartumaa Ülenurme vallavanem Aivar Aleksejev ja Lohusuu volikogu esimees Toivo Kivi, teatas erakond.

«Reformierakond on koguaeg olnud avatud uutele inimestele ning ideedele. Meiega liitutakse eelkõige nende väärtuste pärast, mida Reformierakond on ligi kaks kümnendit kandnud ning soovitakse kaasa lüüa nende taasloomisel ja elluviimisel,» ütles Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

Reformierakond kuulub tänase seisuga 10 930 liiget. Reformierakond on seadnud eesmärgiks laiendada erakonda 2013. aastaks 13 000 liikmeni, sellega oleks Reformierakond Eesti suurim erakond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles