Reformierakond: Madis jääb meile alatiseks meelde heatujulise kolleegina

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Madis Milling.
Madis Milling. Foto: Arvo Meeks

Reformierakond mälestab oma liiget, täna öösel ootamatult surnud Madis Millingut, kes oli alati heatujuline ja abivalmis ning kohusetundlik kolleeg, kelle südameasjadeks olid Eesti julgeolek ja siseturvalisus, kirjutas erakond järelehüüdes. 

«Meid tabas täna öösel väga kurb kaotus, nimelt suri terviserikke tagajärjel meie hea kaaslane Madis Milling. Madis jääb meile alatiseks meelde heatujulise, abivalmi ja kohusetundliku kollegina, kelle südameasjadeks olid Eesti julgeolek ja siseturvalisus,» kirjutas erakond. 

Erakond lisas, et saadikuna ei teinud ta neis valdkondades suuri sõnu, vaid pani ise käed külge aktiivse kaitseliitlasena Tallinna malevas ja vabatahtliku päästjana Saue komandos. 

«Just päästetööga seotud väljakutsel Madist saatuslik terviserike tabaski. Sügav kaastunne Madise perele, lähedastele ja sõpradele,» kirjutas erakond. 

Täna, 3. veebruari suri Saku vallas päästesündmusel osalenud Tõdva vabatahtliku päästeseltsi liige Madis Milling. Teadaolevalt tabas 51-aastast Millingut terviserike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles