Kalle Laanet Millingust: mees, kes pani kõikjal käed külge

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Kaitseminister Kalle Laaneti sõnul tuuakse Eesti väed välja nii kiiresti kui võimalik ning nii aeglaselt kui vaja
Kaitseminister Kalle Laaneti sõnul tuuakse Eesti väed välja nii kiiresti kui võimalik ning nii aeglaselt kui vaja Foto: Konstantin Sednev

«Ta oli see mees, kes pani igal pool käed külge, kui abi oli vaja,» meenutas kaitseminister Kalle Laanet (RE) täna öösel ootamatult surnud erakonnakaaslast Madis Millingut.

Millingut tabas äkksurm eile öösel päästetööde ajal – ta ka suri teisi inimesi aidates, ütles Laanet. «See oli minu arvates tema kõige olulisem inimlikum omadus – seista oma lähedaste eest, Eesti riigi eest ja aidates neid, kes seda vajavad,» lisas ta. 

Enne kaitseministriks asumist oli Laanet Millingu pinginaaber riigikogus. Laaneti sõnul pidas Reformierakonna fraktsioon eile koosolekut, kus Milling osales video teel. 

Ta lisas, et rääkis viimati Millinguga eile, neil oli telefonikõne riigikaitse teemal. «Mina suhtlesin temaga eile lõuna ajal, ta oli meeldivas tujus. Me rääkisime, kuidas Eestit teha veelgi paremaks,» lausus Laanet. 

Täna, 3. veebruaril suri Saku vallas päästesündmusel osalenud Tõdva vabatahtliku päästeseltsi liige Madis Milling. Teadaolevalt tabas 51-aastast Millingut terviserike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles