Mihkelson: alles eile hommikul rääkis Milling mõnusaid anekdoote

Copy
Otse postimehest Marko Mihkelson
Otse postimehest Marko Mihkelson Foto: Remo Tõnismäe

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (RE) nentis Postimehele, et teatele Madis Millingu lahkumisest ei saa reageerida teisiti kui sügava šokiga. 

«Meil oli eile hommikul erakonna välis- ja kaitsepoliitika töörühma koosolek. Selle lõpus tegi Madis kaks mõnusat anekdooti. Rääkisime Venemaast ja kogu sellest jamast, mis meie ümber toimub praegu,» meenutas Mihkelson viimaseid vestlusi. «Oli mõnus sellise positiivse noodiga lōpetada, aga noh... (mõttepaus) eks see ongi see, mis Madisest kôige rohkem meelde jääb.»

Mihkelsoni sõnul oli Milling suure südamega inimene, kes tegi tavaliste inimeste heaks tegelikult väga palju. «Ta tahtis näidata vabatahtliku päästjana ja aktiivse kaitseliitlasena, et ta elu ei piirdunud kindlasti siin, selles majas (Toompea - toim.),» täpsustas ta.

Küsimusele, mis anekdooti Milling kolleegidele rääkis, vastas Mihkelson: «Näiteks üks, mis ta ütles oli see, et Venemaal on selline ütlemine, et ärge uskuge seda, mida räägitakse televiisoris, uskuge seda, mida näete külmkapis.»

Copy
Tagasi üles