Terviseamet soovitab koolidele nädalaks distantsõpet (1)

Copy
Koroonapandeemiast tulenevad piirangud ja distantsõpe on perede toimetuleku keerulisemaks muutnud. Korraga on kodus kogu pere ning lapsed peavad saama õpitud ja ka vanemad töö tehtud. Pildil perekond Pihlaja lapsed distantsõppel.
Koroonapandeemiast tulenevad piirangud ja distantsõpe on perede toimetuleku keerulisemaks muutnud. Korraga on kodus kogu pere ning lapsed peavad saama õpitud ja ka vanemad töö tehtud. Pildil perekond Pihlaja lapsed distantsõppel. Foto: Arvo Meeks/Lõuna-eesti Postimees

Terviseamet saatis neljapäeva õhtul omavalitsustele kirja, mille soovitab kõrgema nakatumise tasemega piirkondade koolidel minna järgmisel nädalal distantsõppele.

«Me tegime pöördumise omavalitsustele, mille piirkonnas on kõrge nakatumine. Soovitasime omavalitsustele võimalusel rakendada nendes piirkonnakoolides distantsõpet perioodil 14.–18. veebruar ehk siis järgmisel nädalal,» ütles ERRile terviseameti Põhja regiooni juht Margit Kallas.

Kallas ei nõustunud väitega, et kooliõpilaste seas on nakatumine vähenemas ja see kasvab pigem eakate hulgas. «Kui ma räägin Põhja regioonist, mille meeskonna eesotsas ma olen, siis meie andmetel on kõige suurem nakatumine ikkagi kooliealiste hulgas,» rääkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles