VIDEO Tervishoiu kõrgkooli rektor: kui president leidis võimaluse sellise inimese tunnustamiseks... (1)

Copy

Üheks teenetemärgi kavaleriks on tänavu Tallinna tervishoiu kõrgkooli pikaaegne rektor Ülle Ernits, kes teatest kuulnud, haaras lillekimbu tugevasse haardesse ning tunnistas, et teadmine ei jõua talle veel kohalegi. 

Rektor tunnistas, et ta poleks osanud mingil juhul enda nime nimekirjas oodata. «Huvitav, kes mind esitas? Ma ei kujuta ette,» naeris ta. 

«Kui president, kes on tegelikult nii vähe aega ametis olnud ja juba leiab tervishoiust sellise inimese tunnustamiseks võimaluse, kes tervishoiuvaldkonnaga seotud on, siis see tähendab (korraga - toim) nii tervishoiutöötajate ja loomulikult rakenduskõrgkoolide tunnustamist. Ma võtan selle vastu nii Tallinna kui ka Tartu tervishoiu kõrgkooli ja muidugi kõigi tervishoiutöötajate nimel,» kommenteeris Ernits. 

Rektor tunnistas, et möödunud aasta ei ole lihtne olnud. «Kõik, mis pandeemia on meiega teinud ja muu ka,» kirjeldas ta. 

Reedel allkirjastati õdede koolituse suurendamiseks konsensuslepe. «Pressiteates me kirjutasime, et me oleme õnnelikud ja me tegelikult olemegi õnnelikud. Oleme kõik sellised õnnelikud, kes teevad seda, mis on nende kutsumus,» rääkis Ernits, lisades, et tervishoiu kõrgkooli õpe pole nii kerge, mida õppida muude põnevate elutegevuste kõrvalt. 

Ernits soovis kõigile samasugust äratundmisrõõmu, kus ametikohal ei mõelda mitte tööajale ega materiaalsetele väärtustele: «Sa lihtsalt tunned iga hommik, et lähed tegema midagi, mis ongi «sinu oma»».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles