Keskerakonna Pirita piirkonda asub juhtima Tõnis Liinat

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat
Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna Pirita piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks linnaosavanem Tõnis Liinat.

Juhatuse liikmeteks valiti Enno Tamm, Toomas Loo, Miroslav Berezovski, Naum Muhhin, Jyri Danilov, Svetlana Sladkova, Jekaterina Laidinen, Tiit Kosula ja Tiit Ollin.

«Aasta pärast toimuvaid riigikogu valimisi silmas pidades tuleb ära teha suur töö, et saavutada sama hea tulemus kui kohalike omavalitsuste valimistel. Keskerakond tegi ajaloos esimest korda Pirita linnaosas parima tulemuse ning sama kõrged on meie eesmärgid ka parlamendivalimistel ja 2025. aasta kohalikel valimistel,» lausus Liinat.

Liinati sõnul tähendavad kõrged eesmärgid ka suurt vastutust Pirita linnaosa arengu ja selle elanike suhtes. «Uuel juhatusel on suur vastutuskoorem ja ainult ühiselt pingutades on võimalik tulemuseni jõuda. Hea meel on tõdeda, et kuigi Pirita on elanike arvult Tallinna kõige väiksem linnaosa, on sündivus siin absoluutnumbrites suurim. See on märk sellest, et Pirita on perekeskne linnaosa ja lastele on loodud üleskasvamiseks hea elukeskkond.»

Volikogu liikmeteks valiti Tõnis Liinat, Tõnis Mölder ja Enno Tamm. Revisjonikomisjoni valiti Gordei Korjak, Naum Muhhin ja Toomas Siska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles