Magdaleena polikliinik ootab uuest nädalast patsiente ajutises moodullinnakus

BNS
Copy
Skeem muudatusest
Skeem muudatusest Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Alates 28. veebruarist on Ida-Tallinna keskhaigla Magdaleena polikliiniku patsiendid oodatud ajutisse moodullinnakusse Y-korpuses.

Hoone asub haigla sisehoovis ja patsiendid pääsevad vastuvõtule Magdaleena tänava poolt. Patsientide vastuvõtuajad ei muutu ning polikliinik on avatud senistel kellaaegadel.

Kahekorruselise moodulhoone 1. korrusel asub registratuur ning mõlemal korrusel asuvad arstide vastuvõtukabinetid koos ootealadega. Moodullinnak on ühendatud Magdaleena üksusega vahekoridori abil.

«Oleme loonud kõik tingimused, et patsientide vastuvõtt saaks jätkuda tõrgeteta ning oleme neid vastuvõttude uuest asukohast teavitanud. Loodan, et järgmisel aastal avatav renoveeritud polikliinik kaalub ajutised ebamugavused üles,» selgitas Ida-Tallinna keskhaigla klienditeenindusjuht Lea Karik.

Pärnu maantee poolsest A-korpuse uksest saavad vastuvõtule siseneda onkoloogiakeskuse ning kõrva-nina-kurguhaiguste keskuse patsiendid.

Haigla kasutab ajutist hoonet patsientide vastuvõtuks kuni Magdaleena üksuse D-korpuse renoveerimistööde lõpuni 2023. aasta kevadel. Pärast seda moodullinnak demonteeritakse ja hoovialal taastatakse endine haljastus.

Polikliiniku praegune sissepääs suletakse alates 11. märtsist. Sellest kuupäevast alates muutub ka sissepääs Hea Tervise Keskusesse, kuhu pääseb edaspidi praeguse polikliiniku sissepääsust paremale jäävast uksest. Ka polikliinikus asuvad perearstid alustavad vastuvõtte uues moodullinnakus samast kuupäevast.

Ida-Tallinna keskhaiglat külastab keskmiselt 2500 patsienti päevas, sealhulgas Magdaleena polikliinikut 800 patsienti päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles