Venekeelsed Tallinna uudised jõuavad eetrisse korraga kolmel telekanalil

Postimees
Copy
Venekeelsed Tallinna uudised jõuavad eetrisse korraga kolmel telekanalil
Venekeelsed Tallinna uudised jõuavad eetrisse korraga kolmel telekanalil Foto: Erakogu

Alates märtsist on venekeelsed Tallinna uudised («Novosti Tallinna») tööpäeviti kell 21 eetris kolmes telekanalis: Duo 7, 1+2 ja TVN.

Tallinna Strateegiakeskuse kommunikatsiooniteenistuse meediajuhi Kristiina Rossmani sõnul pakuti pärast kanali 3+ tegevuse lõpetamise otsust võrdseid koostöötingimusi kõigile kolmele telekanalile, kes olid venekeelse Tallinna uudistesaate kavasse lisamisest ka huvitatud.

«Täname oma partnereid konstruktiivse lähenemise eest ja oleme kindlad, et meie koostöö on mõlemale poolele kasulik – heal tasemel toodetav «Novosti Tallinna» saade on juba leidnud hulga vaatajaid. Loodame, et neil ei teki raskusi leida oma lemmiksaadet ka nende jaoks uutelt telekanalitelt,» sõnas Rossman.

Alates 1. märtsist hakkavad venekeelsed Tallinna uudised olema eetris argipäeviti kell 21 Duo Media meediaholdingusse kuuluvas Duo 7 telekanalis ning AB Mediale kuuluvas kaabelkanalis TVN. Alates 3. märtsist jõuab uudistesaade All Media Baltics telekanali 1+2 eetrisse. Telekanalite saadavust tuleb küsida kaabeltelevisiooni operaatoritelt.

Tallinna Linnameedia toodetud pooletunnised venekeelsed uudistesaated kajastavad Tallinnas toimuvaid olulisemaid sündmusi ja linlasi puudutavaid otsuseid. Uudistesaate ankrutena jätkavad Vadim Malõškin ja Jekaterina Plehhova.

Tallinna linna sõlmitud meediakontsernidega Duo Media ja All Media Baltics ning AB Mediaga tasuta eetriaja lepingud kehtivad kuni 2022. aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles