Prokuratuur saatis Laagri röövmõrva kriminaalasja kohtusse

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: Lauri Kulpsoo.

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas 33-aastasele Andreile süüdistuse 32-aastase naise mõrvas omakasu eesmärgil ning julmal ja piinaval viisil.

Andreid süüdistatakse selles, et ta ründas mullu 26. septembril kella 11 ja 12 vahel Tallinnas Laagri asumis Lehiste puiesteel naisterahvast, et saada raha narkootikumide ostmiseks.

Süüdistuse andmeil lõi Andrei naist korduvalt ja jõuliselt kõva esemega vastu pead, tekitades talle eluohtliku peatrauma ja muid vigastusi.

 Seejärel röövis Andrei naisele kuulunud toidukoti ja rahakoti koos pangakaardiga.

Süüdistuse kohaselt üritas Andrei vahetult pärast rünnakut kaardiga lähedal asuvast pangaautomaadist raha välja võtta, kuid see ei läinud tal korda.

Eluohtlikult vigastatud naine leiti kella 12 ajal ja kiirabi viis ta koheselt haiglasse, kuid kannatanu suri ülejärgmisel päeval.

Politsei pidas varem varavastaste kuritegude eest karistatud Andrei kahtlustatavana kinni 28. septembril ja kohus vahistas ta prokuröri taotlusel päev hiljem.

Karistusseadustiku järgi võib kohus määrata mõrvas süüdimõistmisel 8- kuni 20-aastase või eluaegse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles