Keskerakonna volikogu tühistas lepingu Ühtse Venemaaga (10)

Copy
11. detsember 2004. Ühtse Venemaa poolt on Tallinna rahvusraamatukogusse lepingule allkirja andma tulnud Valeri Gussev (vasakult) ja Valeri Bogomolov, Keskerakonda esindavad Ain Seppik ja Mailis Reps.
11. detsember 2004. Ühtse Venemaa poolt on Tallinna rahvusraamatukogusse lepingule allkirja andma tulnud Valeri Gussev (vasakult) ja Valeri Bogomolov, Keskerakonda esindavad Ain Seppik ja Mailis Reps. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi postitas sotsiaalmeediasse vidoe erakonna volikogu koosolekult, kus tühistatakse koostööprotokoll Keskerakonna ja Venemaa võimupartei Ühtne Venemaa vahel.

Keskerakond on varem korduvalt kinnitanud, et 2004. aastal sõlmitud koostööprotokoll Ühtse Venemaaga on raugenud ega toimi. Samas pole erakond selle tühistamiseks varem samme astunud. Koostööprotokollile kirjutasid 2004. aastal Keskerakonna poolt alla Ain Seppik ja Mailis Reps.

Täna teatas Keskerakond, et erakonna volikogu kinnitas üksmeelselt, et koostööprotokoll erakonnaga Ühtne Venemaa on raugenud. Otsuse poolt oli 103 volinikku, erapooletuid ja vastuhääletajaid ei olnud.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles