Repsi sünnipäevale kutsutud Riisalule jäi peo mõte häguseks (6)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Kutse restorani Mon Repos sai ka Aivar Riisalu, kes jättis aga minemata ja sõnas kohtus, et Mailis Repsiga nad lähedased ei ole. 
Kutse restorani Mon Repos sai ka Aivar Riisalu, kes jättis aga minemata ja sõnas kohtus, et Mailis Repsiga nad lähedased ei ole. Foto: Mihkel Maripuu

Mitme endise Tallinna linnavalitsuse töötaja seas kutsus haridus- ja teadusminister Mailis Reps (Keskerakond) maksumaksja rahaga tasutud peenele õhtusöögile ka toonase abilinnapea, Lääne-Nigula vallavanema Aivar Riisalu (Keskerakond). Repsi kohtuprotsessi eilsel istungil rõhutas Riisalu, et tema ei saanud arugi, et teda sünnipäevale oleks kutsutud.

«Mul on uue aasta ja uue eluaasta alguse vahel ainult kolmteist päeva,» seisis ministri saadetud e-kirjas. «See on nii lühike aeg, et korraga saab tähistada mõlemat.» Kutse lõpus viitas Reps, et kingitus tema suurt tänulikkust ei vähenda, kuid panustada saab põrandakella fondi.

Kutse restorani Mon Repos sai ka Riisalu, kes jättis aga minemata ja sõnas kohtus, et erakonnakaaslasega nad lähedased ei ole, kuigi olid riigikogus pinginaabrid. Oma sõnul kohtus ta Repsiga viimati 2019. aasta novembris. Sellest, et vana kolleeg ta just sünnipäevale kutsus, Riisalu enda sõnul aru ei saanud – koosviibimine nagu iga teine. Riisalu rõhutas, et keskerakondlastel tuli omavahel palju kohtuda, mistõttu võis ka Repsi peo mõte seetõttu tema silmis häguseks jääda.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles