Tallinna uisuplatsid hakkavad hooaega lõpetama

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Pirita uisuväljak.
Pirita uisuväljak. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Kevade saabumisega jõuab lõpule Tallinna uisuplatside tänavune hooaeg, mille jooksul on linna uisuväljakuid külastatud ligikaudu 110 000 korral.

Nõmme ja Mustamäe uisupargid on avatud veel 20. märtsini ning Tondiraba pargis asuv Lasnamäe uisupark 27. märtsini, Vanalinna uisupargi hooaeg kestab 3. aprillini.

«Plaanime järgmisel talvel kindlasti taas uisuplatsid avada ja kaalume ka uute liuväljade rajamise võimalusi. Mustamäe uisupark aga kolib järgmiseks hooajaks Sütiste 69 staadionilt hiljuti rekonstrueeritud Männi parki,» rääkis abilinnapea Vladimir Svet.

Täpsed külastajate arvud selguvad peale hooaja lõppu, kuid hetkeseisuga on Vanalinna uisuparki külastatud ligikaudu 48 000, Nõmme uisuparki 22 000, Mustamäe uisuparki 21 000 ja Lasnamäe uisuparki 15 000 korda.

Koolidele on linna uisuparkides eraldatud tasuta jää kasutamise aeg tööpäevadel kell 8–17, vajalik on vaid klassi eelregistreerimine grupijuhi poolt. Koolid on sellel hooajal teinud kokku 41 000 külastust.

Vanalinna, Lasnamäe, Mustamäe ja Nõmme uisuparke haldab ettevõte HK Hall OÜ. Pirita Spordikeskus hoolitseb Pirital ning Lasnamäel Härma staadionil olevate uisuväljakute eest.

Pirita liuväli tõmbab 15. hooajale joone alla pühapäeval, 20. märtsil. Liuväli ja hokiväljak on avatud veel kuni pühapäeva, 20. märtsi õhtuni. Läbi häda saab Pirital veel ka suusatada. «Hommikul rada kuidagimoodi üle sõidetud, aga midagi head seal ei ole ja homme hommikul on viimane kord rajahooldusele. Nüüd jääme uut hooaega ootama ja loodame et see sama hea tuleks,» teatas rajameister laupäeva hommikul Pirita Spordikeskuse veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles