Erki Savisaar: kui tööstusele ei tule materjali peale, siis ei saa ju tootmist jätkata! (5)

Ülle Harju
, ajakirjanik
Copy
Keskkonnaminister Erki Savisaar märkis, et noorte rohetehnoloogiate teemal harimine on kasulik investeering.
Keskkonnaminister Erki Savisaar märkis, et noorte rohetehnoloogiate teemal harimine on kasulik investeering. Foto: Sander Ilvest

Keskkonnaminister Erki Savisaar (KE) kinnitas, et pole avaldanud toetust ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Andres Suti (RE) soovile metsatöösturite heaks rohkem riigimetsa raiuda, kuid ei kritiseerinud kolleegi seisukohta, et väetisepuuduses põllumeeste ja bituumenipuuduses ehitusettevõtjate toetamiseks piisab nõustamisest.

Kas inimeste tapmine Ukrainas võiks olla õigustuseks lindude tapmisele Eestis? (Puidutööstureid toetavad organisatsioonid tegid peaministrile ettepaneku kärpida Ukraina sõja tõttu linnurahu riigimetsas – Ü. H.)

Ega seadus ei ole ju vahepeal muutunud, see on olnud selline viimased 13 aastat. Tuleb lähtuda ikkagi kehtivatest õigusaktidest.

Ma otsustasin moodustada töörühma, kelle ülesandeks on siis see küsimus teaduspõhiselt üle vaadata, anda oma eksperdiarvamus, miks paljud linnuliigid Eestis vähenevad. Selgitada välja ka kevadsuviste raiete mõju. Pakkuda välja ka lahendused, milliseid meetmeid tuleb rakendada, et tulevikus hakkaks linnustiku seisund paranema.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles