Politsei pidas Tallinnas kinni oma ema tapmises kahtlustatava mehe

Sven Randlaid
, ajakirjanik
Copy
Politseiauto. Foto on illustratiivne.
Politseiauto. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kella 12 paiku sai politsei teate, et Lasnamäel Koorti tänaval kortermajas on tapetud 67-aastane naine. Tapmises kahtlustav 37-aastane mees peeti kinni sündmuskoha läheduses.

Politsei sai täna keskpäeva paiku väljakutse Lasnamäel Koorti tänaval asuvasse kortermajja, kus oli tapetud 67-aastane naine. Tapmises kahtlustatav 37-aastane mees peeti kinni sündmuskoha vahetus läheduses ja toimetati uurimistoimingute läbiviimiseks kinnipidamisasutusse.

«Praeguseks on teada, et 67-aastane ohver oli kinni peetud mehe ema. Kuid mis täpselt viis nõnda raske ja kurva tagajärjeni, on praegu veel selgitamisel,» lisas Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juht Hisko Vares.

Kriminaalmenetlust juhtiv ringkonnaprokurör Diana Helila sõnas, et hetkel kogutakse toimunu kohta erinevate menetlustoimingutega tõendeid. «Praegu meie käsutuses olev info on piisav, et kinni peetud mehele esitada kuriteokahtlustus tapmises ning arvestades asjaolusid, plaanib prokuratuur taotleda ka kahtlustatava vahi alla võtmist,» täpsustas ringkonnaprokurör Helila.

Uurimist alustati karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles