Viktoria Dressen müüs Venemaale Eesti aluspesu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere elab tavalises korrusmajas.
Pere elab tavalises korrusmajas. Foto: Liis Treimann

Riigireetmises kahtlustatav Viktoria Dressen oli BonBon Lingerie kaubamärgi all müüdava Eesti aluspesu esindaja Venemaal.


BonBon Lingerie looja ja disainer Tiiu Roosma ütles Postimehele, et Dressen müüs nende pesu Venemaale ja oli seal nende agent. Ta lisas, et naine käis ka ise Venemaal, kus firmal oli oma esindus.

«Ta oli koduperenaine, kes otsustas, et lihtsalt hakkab tegelema meie pesuga,» lausus Roosma. Ta ütles, et ei oska öelda, kui tihti Dressen Venemaal käis ja kuidas ta täpsemalt oma tööd tegi. «Mina neid Venemaa müüke ei ajanud, seda rääkige Harryga (omanik Harry Raudverega – toim).»

BonBon Lingerie kodu­lehe kohaselt on ettevõttel esinduskauplus Peterburis. Viktoria Dresseni nimi on ka Venemaa meediast mitmel puhul läbi käinud – naine on jaganud BonBon Lingerie esindajana kommentaare pesuäri kohta.

BonBon Lingerie kaubamärki kasutava firma Gemhill omanik Harry Raudvere eile oma telefonile ei vastanud. Avalikkuses on Keskerakonda kuuluv (ja aastaid tagasi ka Edgar
Savisaare kõrval partei esimeheks kandideerinud) Raudvere tuntud kui Nõmme raadio omanik ning tuuleparke arendava OÜ Adepte omanik.

Gemhilli juhatusse kuuluv Gregor Raudvere katkestas kõne kohe, kui kuulis, et temaga tahab rääkida ajakirjanik.

Kui Postimees tahtis Viktoria Dresseni töö iseloomu kohta täpsemalt küsida Gemhilli nõukogu liikme Raigo Sõle käest, ei soovinud ka tema kommentaare jagada ning soovitas helistada Harry Raud­verele.

«Meil on omavahel olnud selline kokkulepe, et firmast väljapoole suhtlemisega tegeleb Harry Raudvere. Seega ei taha ma midagi öelda,» põhjendas Sõlg rääkimast keeldumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles