OTSE POSTIMEHEST Repinski: skeemitamises pole midagi halba (8)

Sander Punamäe
, ajakirjanik
Copy
Martin Repinski arvab, et tööandja pakutu tuleb alati vastu võtta. Eriti kui see puudutab rahalist kompensatsiooni.
 
Martin Repinski arvab, et tööandja pakutu tuleb alati vastu võtta. Eriti kui see puudutab rahalist kompensatsiooni.  Foto: Andres Haabu

Riigikogu liige Martin Repinski ütles, et meedias kerkinud kahtlus, et ta on maksumaksja raha kasutanud selleks, et tankida oma autot taksotöö või muu isikliku kasu saamise eesmärgil, tuleb osalt kadedusest ja ka mõistmatusest. Tihedate ja suurte tankimisarvete põhjus peituvat selles, et ta sõidabki palju ringi, ikka selleks, et oma valijaid aidata ja nendega kohtuda. Niisamuti on ta tankinud oma sõprade autosid, just nende, kes aitasid teda riigikogu töös. Nii ongi juhtunud, et ta tangib kahe tunni jooksul kaks korda paagi täis.

Mul on tunne, et teile meeldib pigem autoga sõita kui riigikogus istuda. Kas poleks targem ainult autosõidule pühenduda?

Riigikogu tööd ma ei nimetaks istumiseks. Jah, ütlesin, et seal on mul igav. Põhjus on selles, et riigikogu liige pole vaba ja tal pole piisavalt instrumente, et muutusi ellu viia. Iseenesest poliitika on huvitav.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles