NÄDALA KRIMI Noor ema tappis oma vastsündinud poja: «Tahtsin ta lihtsalt ära peita» (1)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Sel ajal, kui Maris veel haiglas viibis, tuli tema emal Karinal kodus pealt vaadata, kuidas ametnikud väikest surnukeha otsivad.
Sel ajal, kui Maris veel haiglas viibis, tuli tema emal Karinal kodus pealt vaadata, kuidas ametnikud väikest surnukeha otsivad. Foto: Illustratsioon: Artur Kuus

Ühes väikeses Eesti külas pere elutoa diivani tagant leitud kilekoti sisu vapustanuks ka kogenud kriminaliste: sõlme keeratud valges kotis oli rätiku sisse mässitud vastsündinud poisslapse surnukeha.

Häirekeskusele laekus soojal suveõhtul kõne naiselt, kelle täisealisel tütrel olid tekkinud tugevad kõhuvalud. Kuigi tütar palus kiirabi mitte kutsuda, tundis ema, et teisiti enam ei saa. «Ma ei tea, mis temaga juhtunud on, aga kurdab kõhuvalu ja on näost valge,» kirjeldas ema Karina*, kes oskas tütre jutu põhjal vaid oletada, et ehk on tal menstruatsioon sel kuul lihtsalt erakordselt valus ja raske.

Kui aga tütar Maris* paar tundi hiljem erakorralise meditsiini osakonnas läbi oli vaadatud, saabus häirekeskusele teine kõne, seekord arstilt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles