VIDEO Aivar Pohlak sattus Kose vallavolikogu istungil teise rahvasaadikuga füüsilisse konflikti (2)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Jalgpalliliidu president ning Kose vallavolikogu liige Aivar Pohlak sattus pärast Eesti - Küpros mängu vallavolikogus konflikti
Jalgpalliliidu president ning Kose vallavolikogu liige Aivar Pohlak sattus pärast Eesti - Küpros mängu vallavolikogus konflikti Foto: Pilt videost

Kose vallavolikogu opositsioonisaadik ja Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak sattus volikogu 30. märtsi istungil ägedasse sõnasõtta koalitsiooni esindajatega ning tagatipuks tõukas ta võimuliitu kuuluvat Mirko Kiisonit.

Kui esialgu piirduti üle laua vaidlemisega, siis ühel hetkel läks asi emotsionaalseks ja isiklikuks ning tekkis tõsisem sõnavahetus. Volikogu esimees Merle Pussak püüdis olukorda rahustada vaheaega välja kuulutades, kuid see andis Pohlakule hoopis võimaluse püsti tõusta, Kiisoni juurde kõndida ning teda tõugata. Järgnenud sõneluses võttis Pohlak ette ka oponendi haridustee, mis piirdub keskharidusega.

Aivar Pohlak ja tema poeg, riigikogu liige ja samuti Kose vallavolikogusse kuuluv Siim Pohlak (EKRE) lükkasid ümber kahtlused, et vastasseisu ajendiks võis olla emotsioon, mis kaasnes Eesti jalgpallikoondise kaotusega Küprosele päev varem. Matš lõppes Eestile 0:2 kaotusega ja viis meie koondise UEFA Rahvuste liiga madalaimasse divisjoni.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles